Denarius, registrert 26. mars 2014, er din spesialistforhandler innen mynter og sedler.

I 2017 ble Denarius medlem av Norges Mynthandlerforening. På Denarius.no finner man både numismatiske objekter samt bloggkommentarer. Dette er et svar på den moderne myntsamlers verden. Den er ikke lenger geografisk betinget og man behøver ikke tenke på åpningstider: Internett stenger aldri! Denarius vil betjene alle slags interessenter. Det vil si at både feinschmeckeren og nybegynneren skal finne noe hos oss. De skal også begge stole ubetinget på objektenes kvalitet og ekthet.

Denarius eies av Marius Ringsrud. Han fikk sin magistereksamen i klassisk kultur og samfunnsliv i 2008 hvor han skrev magisteroppgave om lydiske mynter. Senere har Ringsrud skrevet i mange medier, som for eksempel Nordisk Numismatisk Unions Medlemsblad, Riksarkivets Arkivmagasinet, priskatalogen Norges Mynter, Coins Weekly og World Coin News. Han har også deltatt i den åpne numismatikkdebatten gjennom nasjonale medier, som Klassekampen, Aftenposten og Nordlys. Referanser kan fås ved forespørsel.

Denarius’ base ligger i Oslo, men enn så lenge er vi kun tilgjengelige på post og e-post. På kveldstid er vi også å få tak i på telefon.

 

Salgsbetingelser

Betaling 

Betalingsfrist er 7 dager etter bestilling. På Denarius.no kan man betale med vanlig bankoverføring og PayPal. Varene leveres etter betaling. 

Levering

Denarius.no tilbyr to valgfrie satser på 35 NOK og 160 NOK. 35 NOK-satsen gir ikke forsikring for varene under forsendelse. Om varen er svært tung eller på annen måte vil være svært dyr å sende, vil porto oppgis i varebeskrivelsen. 

Garanti 

Alle objekter er undersøkt og beskrevet etter beste evne, og vi garanterer at alle objekter som selges er ekte og som beskrevet. Ved åpenbare feil i beskrivelser eller priser forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillinger.

Retur 

Alle forbrukere har 14 dagers returrett fra dagen varene er mottatt. Alle reklamasjoner og klager på objekter må gjøres innen denne fristen. Alle returer betales av kunden, og varene skal sendes rekommandert eller som Norgespakke.

GDPR

Pr. dags dato benytter ikke Denarius.no noe informasjon fra deres søk på vår hjemmeside. Alle kunder som bestiller varer på Denarius.no vil være nødt til å lagre navn, adresse, telefonnummer og epostadresse hos oss. Kontaktinformasjonen kan brukes til å kontakte kundene ved behov.